Resuming podcast
Hotel Gori del 4/4/2024
04/04/2024

Hotel Gori del 4/4/2024

Hotel Gori

El magazine informatiu i d’entreteniment d'Olesa Ràdio. Informació local i comarcal al dia, amb entrevistes d’actualitat i seccions de servei públic i sobre Olesa, la seva història i la seva gent. Presentat per Raquel Montoya.

Marcadors

Entrevista Marc Serradó, regidor de Planejament i Urbanisme: modificacions del PDU Ròtula Abrera-Martorell
Compartir

Aquest dimarts l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat va assistir a una reunió al Departament de Territori de la Generalitat amb la resta de municipis afectats pel PDU d’Infraestructures de la Ròtula Abrera-Martorell. L’objectiu ha estat conèixer un seguit de modificacions que es volen incloure al macroprojecte que es va aprovar definitivament el 2020. Aquest projecte inclou les connexions de la C-55 amb la B-40 a Olesa.

Entrevista vista del Síndic de Greuges a Olesa
Compartir

La Sindicatura de Greuges de Catalunya hi serà a Olesa de Montserrat el proper dilluns, 8 d’abril, amb l’objectiu d’atendre a les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes sobre actuacions tant de l’Administració pública com d’empreses que presten serveis d’interès general. Les visites presencials es faran a l’Escola Municipal de Música, a la Casa de Cultura, al carrer de Salvador Casas número 26. La nostra companya, Laura Martínez, ha entrevistat Jaume Saura, adjunt de la Síndica de Greuges.

Secció amb la Biblioteca Santa Oliva
Compartir

La directora de la biblioteca Santa Oliva, Marta Puig, ens avança quines seran les activitats que s’han programat per aquest mes d’abril.

Entrevista sobre la presentació del conte “La bèstia de Montserrat”
Compartir

Aquest dissabte 6 d’abril a les 12 h, l’Espai Paper d’Estrassa, al carrer dels Arbres número 12, presentació del nou conte “La bèstia de Montserrat”, de la col·lecció “Llegendes del Montserrat”. Un conte original escrit per Elisenda Solsona i il·lustrat per Oriol Malet que entrevistarem a l’Hotel Gori i acompanyats de l’editor, Quim Moreno.

Secció Bon menjar
Compartir

Avui amb el nostre cuiner de capçalera, Jordi Torras, parlem d’ous, un superaliment i, a més a més, molt versàtil.