El magazine informatiu i d’entreteniment d'Olesa Ràdio. Informació local i comarcal al dia, amb entrevistes d’actualitat i seccions de servei públic i sobre Olesa, la seva història i la seva gent. Presentat per Raquel Montoya.
Fins el 28 d’abril, a l’espai gastronòmic “Mare terra”, a la plaça de les Fonts, es pot visitar l’exposició “Machu Pichu”, un conjunt de 16 plafons i d’altre material audiovisual per tal d’explicar el complex arqueològic, arquitèctonic i Patrimoni de la Humanitat de la Unesco.
El diumenge 19 de febrer a les 11 del matí s’ha organitzat una sortida per conèixer la zona de l’extrem nord-oest d’Olesa de Montserrat: l’estació del Nord i el viaducte de Boixadell. Es parlarà de la història d’aquesta estació ferroviària i el pont ferroviari del segle XIX.
Avui parlem d’àpats que podem fer per endur a la feina. Dinar de “tupper” o carmenyola. Al marge de tot un ventall de plats molt variat, cal tenir en compte com emmagatzemar-lo de forma adequada. En parlem amb el cuiner Jordi Torras.